Friday, 29 July 2011

hilangnye semangat.....

 pernah x korang ase hilang semangat??
mesti pernah an..pe ea yang korang buat lau hilang nye semangat dalam diri korang...??
skunk ni saat2 genting dalam hidup aku..
terlampau banyak masalah y sedang aku alami skunk..
ase rindu sangat kat kuaga..ma nak balik,nak peluk ma.nak bermanje ngan ma.....xnak dok sini ag,nak cuti..hmM penat sangat...uwaaaaaaaa!!!!! lau laaa dapat jumpe ma skali je,cukup r.......skali je..hmmm
semalam kawan bukak iklan petronas yang raya tu.sedih sangat2 iklan tu tlah menyedar kan aku btapa pentingnya ibu dan bapa kita..hargai la orang tua kite walaupun kita dah ada suami dan isteri atupun kite sudah ada family sendiri...lau nak memilih pasangan hidup cari lah yang sanggup terima kita seadanya dan sanggup sayang ibu dan bapa kite bile kite sudah tiada...satu yang dapat kite perasan..kite bukan hnya mengahwini si dia..tp kita turut mengahwini sluruh keluarganya.hmm...salam buat sepupu ku jejaka stylo yang tlah mendapat kerja yang tetap,pe khabar??..indu sangat nak jumpe dia..semoga cepat2 kawin ea..timang anak y comel2..miss all my family...mmmuah!!! raya ni kite jumpe i nak peluk u all puas2!!!.....(mengalir air mata)...haha taip entri pon sedih..adoiii.....

maaf penggunaan aku dalam entri(^^) enjoy!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...